Cono Sur sparkling brut: Chileense méthode Charmat uit Bío Bío

2015/01/img_6650.jpg
De eerste bubbel van onze wijnreis naar Chili/Argentinië is binnen als welkom in het hotel. Cono Sur sparkling brut.
Van 92% chardonnay en 8% pinot noir. De druiven komen uit de meest zuidelijke wijnregio van Chili: Bío Bío Valley.
Aardige instapbubbel met méthode Charmat (2e gisting op tank) gemaakt. Wat offdry. Perzik. Tropisch. Rijp geel fruit. Bittertje. Milde zuren. Midgroffe mousse en midkorte afdronk.
*** prima

Advertenties

Over bubbelblog

VINISSIMA’S BUBBELBLOG | WEGWIJZER NAAR EEN SPRANKELENDE WERELD ... Op www.bubbelblog.nl bespreekt VINISSIMA mousserende wijnen uit de hele wereld. Volg Vinissima ook op twitter via @vinissima en @bubbelblog. Met sprankelende groet, Ingrid Larmoyeur
Dit bericht werd geplaatst in Chili, méthode charmat, sparkling wine en getagged met , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s