Over Vinissima

VINISSIMA’s BUBBELBLOG | WEGWIJZER NAAR EEN SPRANKELENDE WERELD… .•°*

Op bubbelblog.nl bespreekt VINISSIMA mousserende wijnen uit de hele wereld.

Bubbelblog en Vinissima zijn initiatieven van Ingrid Larmoyeur: register-vinoloog, “aanbevolen wijndocent van de Wijnacademie” en als wijndocent werkzaam bij Het Wijninstituut, wijnblogger, columnist, champagnekenner en bubbelgek, Spanish Wine Educator®, Certified Sherry Educator®, communicatiespecialist, redacteur èn enthousiast wijnliefhebber. Naast de ‘sterren in het glas’ is Ingrid gek op bijzondere wijnen en ‘vergeten’ druifjes met een heel eigen karakter en eigenzinnig verhaal.

Lyrisch doen over wijn …? Graag! Stoffige poeha en onbegrijpelijke vineuze kretologie …? Nee! VINISSIMA wil praktische en begrijpelijke informatie over wijn in het algemeen en ‘bubbels’ in het bijzonder aanbieden, mèt aanstekelijke passie voor en overtuigende kennis van het product.

De kennis over mousserende wijnen houdt bij veel wijngenieters vaak op bij champagne en prosecco. En dat is jammer, want er is zo veel meer te beleven met bubbels!

VINISSIMA’s BUBBELBLOG laat u daarom graag kennismaken met een sprankelende wereld…! Van champagne tot cava, van crémant tot Cap Classique, van Sekt tot Sprankel, van Brachetto tot Prosecco. Frankrijk, Italië, Brazilië, Spanje, Oostenrijk, Hongarije, Zuid-Afrika, Engeland, Nederland, Duitsland, Canada, Australië, Slowakije, Georgië, India, noem het maar op … niks is te gek, als het maar bubbelt en bruissst.

U kunt Vinissima en Vinissima’s Bubbelblog ook vinden op Twitter (@vinissima en @bubbelblog) en op http://www.vinissima.nl.

Sprankelende groet!
Ingrid .•°*

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s